GTA SAN ANDREAS V2.00 MOD APK - PARA HİLELİ

GTA SAN ANDREAS V2.00 MOD APK – PARA HİLELİ

GTA San Andreas v2.00 PARA HİLELİ APK, aksiyon ve açık dünya oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını ünlü Rockstar Games firmasının üstlendiği Android platformunun vazgeçilmez oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız Carl Johnson (CJ) adındaki karakter ile bulunduğunuz Los Santos şehrinde kötü insanlara karşı savaşmak, dostlarınıza ve ailenize yardım etmektir. GTA SA içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silahları satın alabilir, tüm maddi ihtiyaçlarınızı kolayca halledebilirsiniz. Uzun soluklu oyun yapısı, geniş oyun haritası, onlarca araç, polisler, çeteler ve dahası sizleri bekliyor. GTA San Andreas v2.00 sürümünde desteklenen cihaz sayısı artırılmış olup, onlarca hata için düzenleme yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Grand Theft Auto San Andreas Play Store’da 29.99TL’dir 400.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : hileyi sorunsuz kullanabilmek için kurulum kısmındaki hile içeriğini okuyunuz.

KURULUMU

GTA San Andreas v2.00 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.rockstargames.gtasa” ve android/obb klasörüne atalım.
GTA San Andreas v2.00 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
BİLGİLENDİRME : MOD APK dosyasını kurup açtıktan sonra dosya çıkarma işlemi yapacaktır, ardından tekrar APK kurulum ekranı gelecektir (bazı cihazlarda izin isteyebilir, veriniz) 2.kurulumun ardından oyuna giriş yapabilirsiniz.
GTA San Andreas 2.00 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ilk menüden RESUME GAMEbutonuna basın paranız sınırsızdır.
INSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP EDÎN @androidapkyt
GTA SAN ANDREAS V2.00 MOD APK - PARA HİLELİ GTA SAN ANDREAS V2.00 MOD APK - PARA HİLELİ Reviewed by E Y on 23:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.