INJUSTICE 2 V3.1.0 MOD APK - YETENEK HİLELİ

INJUSTİCE 2 V3.1.0 MOD APK – YETENEK HİLELİ

Injustice 2 v3.1.0 YETENEK HİLELİ APK, dövüş oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Warner Bros firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız süper kahramanlar ile bulunduğunuz arenada rakip takımla mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Injustice 2 içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani seri özel yetenek kullanma hileli olarak sunuyorum bu sayede rakiplerinize karşı daima üstün olabilir, etkinlikleri, görevleri kolayca bitirebilirsiniz. Bitmek bilmeyen dövüşler, farklı oyun modları, tehlikeli rakipler ve dahası sizleri bekliyor. Injustice 2 v3.1.0 sürümünde Joker, Harley Quinn gibi karakterlerin olduğu yeni etkinlikler sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup, ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Injustice 2 Play Store’da 620.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : oyunu bir defaya mahsus Google Play Store’dan indirme başlatıp-iptal ederseniz TEK APK dosyasını kullanarak da oyuna giriş yapabilirsiniz. (oyun içi indirme yapacaktır)
UYARI : hileyi sorunsuz kullanabilmek için kurulum kısmındaki açıklamayı okumanız yeterlidir.

KURULUMU

Injustice 2 v3.1.0 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.wb.goog.injustice.brawler2017” ve Android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Injustice 2 v3.1.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Injustice 2 3.1.0 yetenek hile apk : oyun içinde özel vuruşlarınızı kullanırken enerjiniz azalmaz. (en azından bir defa kullanacak kadar dolmuş olması gereklidir)
İnstagram @androidapkyt
INJUSTICE 2 V3.1.0 MOD APK - YETENEK HİLELİ INJUSTICE 2 V3.1.0 MOD APK - YETENEK HİLELİ Reviewed by E Y on 23:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.