TİNY GUARDİANS V1.1.9 MOD APK – PARA HİLELİ

Tiny Guardians v1.1.9 PARA HİLELİ APK, strateji, savunma ve kahraman yönetim oyunlarını seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüm yapımcılığını ünlü Kurechii firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterler ile bulunduğunuz mistik dünya içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek ve kötülüğü yenmektir. Tiny Guardians içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede karakterlerinizi geliştirebilir, yenilmez olup kolayca rakiplerinizi yok edebilirsiniz. Bitmek bilmeyen mücadeleler, farklı yeteneklere sahip kahramanlar, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Tiny Guardians v1.1.9 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, desteklenen cihaz sayısı artırılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Tiny Guardians Play Store’da 14.99TL’dir, 10.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

Tiny Guardians v1.1.9 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Tiny Guardians 1.1.9 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
Tiny Guardians 1.1.9 yıldız hile apk : oyun içinde karakterlerinizi yıldızla istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz, yıldız miktarınız asla azalmaz.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım için tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 :cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz) 
Bize ulaşmak için instagram adresimize yazabilirsiniz instagram @androidapkyt
Reviewed by E Y on 14:01 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.