Forza Horizan 4 İndir – Full

Forza Horizon 4 Bedava İndir

Forza Horizon 4 Full İndir
Bu bir simülatör oyunu, mekanikle ilgili değil ve Forza Horizon 4 hem turistleri hem de dişlileri barındırıyor. Boyayı çizmeden, yağmurda Ferrari'ye giden yolda kayarken veya çok fazla zorluk çekmeden Alfa Romeo'yu yokuş yukarı kaldırmadan alçak duvarlardan ve çalılardan geçebilirsiniz. En sevdiğiniz seyahatin tüm olası yönleriyle başa çıkabilmenize, ayar yapılandırmalarını paylaşabilmenize, özel canlılar oluşturup indirebilmenize rağmen, en sevdiğiniz arabayı seçebilir ve ne istediğinizi görmek için kırsal bölgeye gidebilirsiniz. bunu yapabilir.




İşletim sistemi: Win 10 x64bit (1803 veya üzeri) 
İşlemci: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz VEYA Intel i5 750 @ 2.67Ghz 
RAM: 8 GB RAM 
Ekran kartı: 2 GB / NVidia 650TI VEYA AMD R7 250x 
Sabit diskte boş alan: 86 GB


                                                                  

1. Forza Horizon 4 yarış oyununu indir
2. Dizine gidin ve AppxBlockMap.xml, AppxSignature.p7x ve AppxMetadata \ CodeIntegrity.cat dosyalarını silin ve yeniden adlandırın.
3. ForzaHorizon4.exe dosyasını Microsoft.SunriseBaseGame_1.332.904.2_x64__8wekyb3d8bbwe.exe olarak yeniden adlandırın
4. Tablet dosyalarını LOOTBOX klasöründen \ FH4'teki oyun klasörüne kopyalayın.
5. Geliştirici modunu açın (bilmiyorsanız video ya bakın)
Bundan sonra, PowerShell'i (oyunun bulunduğu klasörden yönetici olarak çalıştırın) kullanarak sisteminize kaydetmek için (her şeyden önce ana oyunu koyun) oyunu ve her eklentiyi ayrı ayrı yükleyin ve şu komutu yazın: Add-AppxPackage -Register AppxManifest.xml
Bunu her klasörde, ana oyunda ve her klasör eklemesinde yapmanız gerekir.
6. Windows Başlat menüsünü kullanarak oyunu başlatın, yüklü Forza Horizon 4 oyununu bulun (.exe oyununu doğrudan oyunun klasöründen çalıştırmak işe yaramaz, çünkü bu bir UWP uygulamasıdır ve Başlat menüsünden başlamanızı gerektirir.)


Forza Horizon 4 Kurulum,Forza Horizon 4 kurulum 2020.Forzan Horizan 4 ü kurmakda zorluk yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalıştım.Aşağıda eklediğim video yu başdan sona kadar dikkatlice izleyip uygularsanız oyunu kolaylıkla kura bilirsiniz.Umarım video da anlata bilmişimdir.Oyun kurmakda sıkıntı olursa lütfen yorum kısmına yazınız.

\


Forza Horizan 4 İndir – Full Forza Horizan 4 İndir – Full Reviewed by E Y on 08:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.