DUYURU! HileGod Yeniden ve Daha Kaliteli Bir Şekilde Aktif !

 

HileGod.com websitemiz 16.12.2019 tarihinde yayın hayatına başladı. Bu süreçte birçok oyuna hile yazılımları üretti fakat daha sonraları 2020 yılının Mart ayından sonra artık kendi hilelerini üretmeyi bırakıp kişi veya kişilerce yapılan yazılımları paylaşmaya karar verdi. Bu karar ile birlikte sitemizin gerek günlük tıklamaları gerekse sponsorlar ile yapılan anlaşmaların feshi yüzünden HileGod kapanma kararı aldı.


HileGod'un kapanmasını istemeyen asıl takipçilerimiz ise bizimle iletişime geçerek bize birkaç önderide bulundular.

Bu öneriler ise şöyle;

Kodlama Dersleri Paylaşmak

Kendi Oyun Hilelerinizi Paylaşmak

Güvenli olduğuna emin olduğunuz ve çalışan Hileleri Paylaşmak

Android kategorisine yoğunluk göstermek

Siteye giren kullanıcılara Siteye konu eklemek ve böylece destek olmak için fırsat tanımak

Discord sunucusu Açmak

İkinci Bir YouTube Kanalı Açmak ve oradan devam etmek.

HileGod'un maddi açıklarını kapatmak ve daha hızlı hale getirmek için Market bölümü getirmek ve Markete HileGod'a ait veya HileGod'un Reseller(Bayi) olduğu ürünleri satmak.


Önerilerin birkaçı bu şekildeydi, bizde bu önerilerin hepsini not ettik ve dikkate aldık. Çünkü biliyoruz ki HileGod'u HileGod yapan asıl takipçileriydi. Yine biliyoruz ki HileGod lafta aile değil gerçekten büyük bir aile. Bu aileyi yeniden oluşturmak bana bu aileyi büyütüp, yüceltmek ise bizlere düşüyor.

HileGod'a artık bütün ziyaretçiler makale yazabilir, kendi hilelerini ekleyebilir veya güvenli olduğunu ve çalıştığını ispatladığı hileleride ekleyebilir. Fakat bu konular yayınlanmadan önce bizim denetimimizden geçicektir. Her ne kadar iyimser düşünenler olsada, kötümser olanlarda fazlaca. Bizim ilk kuruluşumuzdan bu yana kullandığımız tek slogan "Güvenli Hile İndir" olduğu için bununda önüne geçmemiz gerekiyor.

Sitemizde Kodlama Dersleri paylaşıcağız. Aslına bakarsanız sadece Kodlama Dersleri değil birçok alanda dersler olucak, sizlerin sitemizde oluşturucağı dersleride yayına sunmaktan büyük bir mutluluk duyucağız.

Kendi Yazılımlarımızı Kodlamak için sistemlerimizi kurmaya başladık, fakat önümüzde daha çok uzun yol var.

Artık Android Kategorisine daha fazla yöneldik ve android kullanıcılarımıza ailemize katmayı hedefliyoruz.

Sıfır Yep yeni bir discord sunucusu açtık.

Sıfır Yep yeni bir youtube kanalı açtık.

En önemlisi HileGod'a Market'i getirdik. Daha önce ShopGod adıyla Market sistemi getirmeyi planlamıştık fakat sponsorlar ile olan anlaşmalarımız ve bayilikler sitenin tıklanmalarındaki düşüşden dolayı iptal edildi. Bu bizi zor duruma soktu tabi, fakat artık eskisinden daha şahane ve sıfır bir başlangıçla geri döndük. Temamızı yeniledik, göze hoş ve sade bir tasarım yaptık. 

HileGod'un Market özelliğinde Instagram Hizmetleri, Youtube Hizmetleri, Facebook Hizmetleri, Tiktok Hizmetleri, Adsense Onay Hizmetleri gibi birçok alanda satış aktif olucak. Fiyatlar kısmen uygun, kısmen pahalı gelebilir fakat unutmayalım ki bu ürünler tamamen HileGod'u desteklemek için var.

Markette Bayilik'de olucak tabiki. MegaCheats gibi firmalardan Bayilik almayı planlıyoruz. Daha birçok firma ile anlaşmamız olucak bunları ilerleyen günler hep beraber görebileceğiz :).

Kısaca bir özet geçmek gerekirse;

Artık HileGod geri döndü, teması değişti, yenilendi, sıfırdan başlangıç yaptı. HileGod bir ailedir sözünü tutmaya geliyoruz.

HileGod ÜST YÖNETİM - fr3d

İNDİR

DUYURU! HileGod Yeniden ve Daha Kaliteli Bir Şekilde Aktif ! DUYURU! HileGod Yeniden ve Daha Kaliteli Bir Şekilde Aktif ! Reviewed by E Y on 11:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.