eFootball PES 2021 Neymar Yaması - Lisans Menü Modu Kurulum Ve İndir

eFootball PES 2021 oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan özel mod apk bu sayede oyunu lisanslı ve özel tasarlanmış menüsü ile oynayacaksınız. Bir çok özelliği ile özel olarak modlanmış olan bu apk sayesinde oyuna farklılık getirecek özel müzikler,tasarımlar,lisanslı takımlar gibi bir çok özelliğinin keyfini son sürümde çıkaracaksınız.

eFootball PES 2021 Neymar Yaması - Lisans Menü Modu Kurulum
eFootball PES 2021 Neymar Yaması - Lisans Menü Modu Kurulum Ve İndir

Bu yayınlanan özel mod apk sayesinde temalar,tasarımlar,menüler,müzikler,takımlar ve bir çok özellik yeni baştan tasarlanıyor. Modu indirip kurma işlemi yaptıktan sonra ilk açmanızda oyunu yavaş yüklenme durumu olacaktır ancak endişelenmeyin ilk açılışta oluyor daha sonra olmayacaktır. Kurulumu gayet kolay bir şekilde yapılmaktadır tanıtım video yayın içerisine ekledik bu sayede mod hakkında bilgilere bakabilirsiniz. 

VİDEO TANITIMI


KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. OBB. data dosyasını cihazınıza indirin.
  3. Ardından kurulum için Android/obb yoluna indirdiğiniz dosyayı çıkarın. Değişikliği onaylayın ve tüm dosyaları değiştirin.
  4. Ardından oyuna giriş yaparak modun keyfini çıkarın.
  5. BOYUT:1.12GB
İNDİR / DOWNLOAD
eFootball PES 2021 Neymar Yaması - Lisans Menü Modu Kurulum Ve İndir eFootball PES 2021 Neymar Yaması - Lisans Menü Modu Kurulum Ve İndir Reviewed by E Y on 02:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.