Counter Strike GO Basit WallHack Duvardan Görme Hilesi 15 Şubat 2021

counter strike global offensive hile hack 2021 indir subat wall hack
Counter Strike GO Basit WallHack Duvardan Görme Hilesi 15 Şubat 2021 görsel

Counter Strike GO Basit WallHack Duvardan Görme Hilesi 15 Şubat 2021

Counter Strike GO için aktif çalışan ve en basit hileyi tanıtıyoruz. Bu hile sadece 1 exe dosyasından oluşmaktadır. Counter Strike Simple GO programını indirin ve çalıştırın keyfini çıkartın.

HİLE NASIL KULLANILIR ?

  • Hileyi İndirin
  • Çalıştırın
  • Keyfini Çıkartın

 

    HİLE NOTLARI

    Anti-virus yazılımları algılarsa kullandığınız yazılımı kapatarak tekrar deneyiniz. Zararlı bir yazılım bulunmamaktadır. Hileyi indirmeden önce reklamlı rinkleri geçmeniz gerekiyor. Eğer daha önce websitemiz üzerinden indirme işlemi gerçekleştirmediyseniz, tıkladığınız bağlantıdaki servis sağlayıcısının ismini youtubeda aratarak reklam geçme ibaresinide ekleyerek bilgi edinebilirsiniz. 

    Counter Strike Global Offensive'da hilelerin VAC ban riskini ortadan kaldırmak istiyorsanız, yapmanız gerekenler çok basittir. İlk olarak VMProtect veya türevi programlardan birini bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor. Herhangi bir şifreleyici programda olabilir fakat benim tavsiyem VMProtect en güncel Demo versionudur.


    VMProtect en güncel demo versionu kurup çalıştırdıktan sonra hile dosyanızı (exe, dll) programa sürükleyin. Compile butonuna yani play tuşuna tıklayın. VMProtect sizin eklemiş olduğunuz dosyayı kendine özgü yöntemleri ile şifreleyecektir bu sayede Valve veya benzeri Anti-Cheat yazılımları tarafından hilenizin bulunma riski ve ban yeme riskiniz düşecektir. Bu çözüm her zaman kesinlik vermez ama etkilidir.

     

    HİLE ÖZELLİKLERİ

      WallHack  - Duvardan rakiplerinizin bulundukları yeri görmenizi sağlar. Bu sayede herhangi bir engel arkasında olan veya pusan düşmanlarınızı kolaylıkla avlayabilirsiniz. Counter Strike Global Offensive tarihinde en basit hile bu diyebiliriz. 

       

      HİLE İNDİRME LİNKLERİ

        TIKLA

        Counter Strike GO Basit WallHack Duvardan Görme Hilesi 15 Şubat 2021 Counter Strike GO Basit WallHack Duvardan Görme Hilesi 15 Şubat 2021 Reviewed by E Y on 12:16 Rating: 5

        1 yorum:

        Blogger tarafından desteklenmektedir.