Pubg Mobile Hile Open Source Menu Loot Esp, Duvardan Görme Hile Apk İndir 2021

pubg mobile hile hack 2021 subat open source menu loot esp duvardan görme box hilesi
Pubg Mobile Hile & Hack 2021 Şubat adlı görsel

Pubg Mobile Hile Open Source Menu Loot Esp, Duvardan Görme Hile Apk İndir 2021

Uzun zamandır pubg mobile hilesi paylaşmıyorduk karşınızda güncel olarak çalışan Open Source Menu, basit bir ESP hilesi. Daha güncel hilelerde paylaşılıcak. takipte kalmanız yeterli. 

HİLE NASIL KULLANILIR ?

  • Virutal Apk dosyasını indir.
  • hileyi ve pubg mobile'ı virtuale ekle.
  • Virtual içerisinde oyuna giriş yap
  • Lobi ekranı gelince alta al ve virtual içerisinde hileyi çalıştır.
  • Menüden istediğin hileyi seç ve tadını çıkar.

 

    HİLE NOTLARI

    Kurulumu çok basit, isteyenler için videoda ekleyebilirdik fakat gerek duymadık çünkü çok kolay yapabiliceğinizi düşünüyorum.

    Yinede sizlere adım adım hileyi nasıl kurucağınızdan bahsediceğim.

    İlk olarak verdiğimiz linklerden Virtual Apk dosyasını ve Open Source Esp hile apk dosyasını indiriyorsunuz. İndirdikten sonrada tek yapmanız gereken Virtualı açmak ve hile dosyası ile pubg mobile oyununu virtual içerisine almak olucaktır. Bu şekilde sanal bir ortam hazırlamış oldunuz ve iki dosyayı birbiriyle birleştirdiniz.

    Bunları yaptıktan sonrada Virtualı açıp Pubg Mobile oyununu başlatın. Gerekli girişlerinizi yapın ve ardından oyunu alta alın. Virtuali tekrar açıp bu seferde hileyi açın (hileyi açarken virtual ile çalıştıurdığınız pubg mobile oyununun arkada açık olduğundan emin olun) Hileyi açtıktan sonrada menüden istediklerinizi aktifleştiriyorsunuz ve bu güzel Pubg Mobile Hile sinin keyfini çıkartıyorsunuz arkadaşlar 😁

     

    HİLE ÖZELLİKLERİ

      Hile özelliklerinden kısaca bahsedicek olursak sadece ESP özellikleri entegre edilmiş. Yani Legit olarak belli etmeden ve şansınız varsa hiç ban yemeden oynayabiliceğiniz bir hile anlamına geliyor. 

      Yinede sizlere tavsiyemiz bir VPN Programı kullanmanızdır. Bunun ban yeme riskinizi düşürdüğü dedikodular arasında dolaşıyor. Denemekte fayda var.

      Hilede;

      Vehicle ESP > Araçların bulundukları yerleri görebiliyorsunuz örneğin Buggy, UAZ, Sedan gibi.

      Loot ESP > bunu anlatmaya bile gerek yok :)

      bunların dışında mermi, silh, jarjör, benzini şuydu buydu herşeyi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda rakip oyuncularınız bulundukları yerleride görebiliyorsunuz. Sadece indirin ve deneyin.

      HİLE İNDİRME LİNKLERİ

        ESP APK TIKLA


        Alternatif link eklemedik fakat yinede linklerde hata oluşursa mutlaka yorumlarda belirtiniz.

        Pubg Mobile Hile Open Source Menu Loot Esp, Duvardan Görme Hile Apk İndir 2021 Pubg Mobile Hile Open Source Menu Loot Esp, Duvardan Görme Hile Apk İndir 2021 Reviewed by E Y on 12:07 Rating: 5

        Hiç yorum yok:

        Blogger tarafından desteklenmektedir.