The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir + Kurulum

The Outer Worlds oyunu için yayınlanmış olan %100 Türkçe dil dosyası bu sayede çok kısa bir süre içerisinde oyunu Türkçe olarak oynama şansını elde edebileceksiniz. Steam ve Epic Games sorunsuz bir şekilde Türkçe yapabilir ve oyunu dil sıkıntısı yaşamadan oynayabilirsiniz.

The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir
The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir + Kurulum

Kurulumu sizler için adım adım anlattık kısa bir süre içerisinde sorunsuz bir şekilde kurma işlemini yapabilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

OYUN TANITIMI

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment and Private Division'ın ödüllü tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu RYO'sudur. Galaksinin en uzak ucuna bağlı koloni gemisindeyken kaybolduktan uzun yıllar sonra uyandığını, kendini Halcyon kolonisini yok etme tehdidini taşıyan bir komplonun ortasında bulacaksın. En uzakları keşfettikçe ve hepsi iktidar için yarışan çeşitli ayrılıkçılarla karşılaştıkça, olmaya karar verdiğin karakter, bu oyuncu odaklı hikâyenin nasıl ortaya çıkacağını belirleyecektir. Koloninin kurumsal denkleminde, plan dışı değişken sensin. Oyuncunun hikâyeye yön verdiği RYO: Obsidian geleneğine ayak uydururken The Outer Worlds'e nasıl yaklaştığın sana bağlı. 

The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir
The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir + Kurulum

Seçimlerin sadece hikâyenin gelişimini etkilemekle kalmayacak, aynı zamanda karakter oluşumunu, yol arkadaşlarının hikâyelerini ve oyun sonu senaryolarını da etkileyecek. Kusurlu olabilirsin ama iyi bir anlamda: Kusur fikri, The Outer Worlds'de bir yeniliktir. Çetin bir kahraman, beraberinde taşıdığı kusurlardan oluşur. The Outer Worlds'ü oynarken, oyun özel olarak hangi alanda iyi olmadığını bulmak için deneyimlerini izler. Raptidon'lar tarafından sürekli saldırıya mı uğruyorsun? Raptifobya kusurunu almak, vahşi yaratıklarla karşılaştığında dezavantaj verir ancak seni anında ilave bir karakter avantajı ile ödüllendirir. Bu isteğe bağlı oyun yaklaşımı, Halcyon'u keşfederken istediğin karakteri geliştirmene yardımcı olur.Yoldaşlarını yönlendir: En uzak koloniye doğru yolculuğunda, ekibine katılmak isteyen birçok karakterle tanışacaksın. Benzersiz kabiliyetlerle donatılmış bu yoldaşların hepsi kendi görevlerine, motivasyonlarına ve ideallerine sahip. 

The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir
The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir + Kurulum

Amaçlarına ulaşmalarına yardımcı olmak veya onları senin hedeflerine yönlendirmek senin elinde. Kurumsal koloniyi keşfet: Halcyon, kurumsal bir yönetim kuruluna ait ve onlar tarafından yönetilen, galaksinin ucundaki bir kolonidir. Her şeyi kontrol ederler. Koloninin iki gezegeninin yaşanabilir kılınma süreci pek de planlara uygun gitmeyince geride bırakılan uzaylı canavarlar hariç... Gemini bul, ekibini topla ve Halcyon'un dört bir yanındaki yerleşim alanlarını, uzay istasyonlarını ve diğer ilgi çekici konumları keşfet. 

VİDEO TANITIMI


KURULUM VE İNDİRME

  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indirme bağlantısına ulaşın.
  2. Türkçe yama dosyasını indirin. Ardından indirmiş olduğunuz dosyayı kopyalayın ve oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın.
  3. The Outer Worlds/İndiana/Content/Packs içerisine atın.
  4. Oyuna giriş yapın ve %100 Türkçe olarak oyunu oynamanın keyfini çıkarın. 
İNDİR / DOWNLOAD
The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir + Kurulum The Outer Worlds Türkçe Yama - %100 Türkçe Dil Yaması İndir + Kurulum Reviewed by E Y on 12:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.