This Land Is My Land Türkçe Yama - %100 Türkçe Yama Kurulum + İndir

This Land Is My Land oyunu için yapılan ve yayınlanmış olan dil yaması bu sayede oyunu %100 olarak Türkçe bir şekilde oynayacak ve dil sorununu bu yama sayesinde ortadan kaldıracaksınız.

This Land Is My Land Türkçe Yama - %100 Türkçe Yama Kurulum
This Land Is My Land Türkçe Yama - %100 Türkçe Yama Kurulum + İndir

Oyun yamalarını ve Türkçe dil yamalarını sürekli sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz yeni çıkan ve eski oyunlarda sık yaşanan dil sorunlarını bu yamalar sayesinde ortadan kaldırmaya çalışılıyor. Sizde sorunsuz bu oyun için %100 dil problemini ortadan kaldırmak istiyorsanız bu yama sizin için paylaşılmıştır.

Oyundaki hikaye kızılderililerin hayatlarını ve hikayelerini konu alıyor ve sürükleyici bir yapıya sahiptir. Kovboylar ile kızılderililerin hikayesini konu alan bu oyunu %100 Türkçe yaması sayesinde oynamanın keyfini şimdi çıkarın.

VİDEO TANITIMI

KURULUM VE İNDİRME
  1. Aşağıdaki indirme bağlantısına tıklayın ve 5 saniyelik reklamı geç dedikten sonra indimre bağlantısına ulaşın.
  2. Turkish.ing dosyasını indirin ve masaüstünde yer alan oyunun logosuna sağ tıklayın ve dosya konumunu göster diyin.
  3. This Land Is My Land_data girin ardından StreamingAssest 'e girin Languages klasörünün içerisine indirmiş olduğunuz Turkish.ing dosyasını yapıştırın. Ardından oyuna girerek Türkçe olarak oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz iyi oyunlar.
İNDİR / DOWNLOAD
This Land Is My Land Türkçe Yama - %100 Türkçe Yama Kurulum + İndir This Land Is My Land Türkçe Yama - %100 Türkçe Yama Kurulum + İndir Reviewed by E Y on 09:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.